-->Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar
-->Installation/Post Installation Tutorial [Local Link Removed for Guests]
-->Useful Links [Local Link Removed for Guests]
-->Olarila Images - Updated images [Local Link Removed for Guests]
-->Guides and Tutorials [Local Link Removed for Guests]
-->Clover Folder for All Chipsets [Local Link Removed for Guests]
-->DSDT Patch Requests [Local Link Removed for Guests]

[HELP] SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

Post Reply
guidelamuta
Posts: 10
Joined: 12 Mar 2019, 06:50
CPU: i7 7700k
Motherboard: z270x gaming 7
GPU: 1080 ti

[HELP] SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

Post by guidelamuta » 10 Jul 2019, 13:41

SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

I tried all bios and EFI configurations that I found, always get the Forbidden Symbol.

Any ideias?

[Tried Mojave and High Sierra]

Thx
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 15714
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

[HELP] SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

Post by MaLd0n » 10 Jul 2019, 14:09

guidelamuta, ahci enable?
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
guidelamuta
Posts: 10
Joined: 12 Mar 2019, 06:50
CPU: i7 7700k
Motherboard: z270x gaming 7
GPU: 1080 ti

[HELP] SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

Post by guidelamuta » 10 Jul 2019, 15:11

Yes MaLd0n,
SATA Mode Selection - AHCI
S.M.A.R.T Status Check - Enabled
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 15714
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

[HELP] SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

Post by MaLd0n » 10 Jul 2019, 15:14

guidelamuta, use usb 2 port
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
guidelamuta
Posts: 10
Joined: 12 Mar 2019, 06:50
CPU: i7 7700k
Motherboard: z270x gaming 7
GPU: 1080 ti

[HELP] SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

Post by guidelamuta » 10 Jul 2019, 15:28

I will try tonight.

Thank you very much.
guidelamuta
Posts: 10
Joined: 12 Mar 2019, 06:50
CPU: i7 7700k
Motherboard: z270x gaming 7
GPU: 1080 ti

[HELP] SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

Post by guidelamuta » 10 Jul 2019, 22:32

Hi again MaLd0n,
I tried the USB 2.0 ports and got black screen instead the forbidden one.

Then I did disable all this options (everythink was Enable, except Marvel):
Image

I don't know what options worked out, but I manage to boot the Mojave image.

But then I got this message:
Image

There is any way to bypass this?
Sorry for all the trouble.

Added in 13 minutes 20 seconds:
I changed to iMac 18,2 and WORKED!

Muito obrigado pela ajuda!
:frantics
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 15714
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

[HELP] SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

Post by MaLd0n » 11 Jul 2019, 01:14

guidelamuta, use smbios iMac13,2, work too
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
guidelamuta
Posts: 10
Joined: 12 Mar 2019, 06:50
CPU: i7 7700k
Motherboard: z270x gaming 7
GPU: 1080 ti

[HELP] SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

Post by guidelamuta » 12 Jul 2019, 22:55

Hi MaLd0n, me again.

I manage to install everything, smbios 13,2, but...
When I installed clover via UEFI, Clover won't show up.
When I installed clover via Legacy, Clover boots, but when all the steps finish and should get to the system I get a black screen.

When boot with the Olarila Mojave Pen Drive, the system works fine.

Any tips?
:bye
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 15714
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

[HELP] SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

Post by MaLd0n » 13 Jul 2019, 00:45

guidelamuta, copy efi folder fom olarila usb stick to ur hdd/ssd :mrgreen:
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
guidelamuta
Posts: 10
Joined: 12 Mar 2019, 06:50
CPU: i7 7700k
Motherboard: z270x gaming 7
GPU: 1080 ti

[HELP] SABERTOOTH P67 + RX 280 WON'T BOOT TO INSTALLER

Post by guidelamuta » 13 Jul 2019, 01:47

Didn't work, but in reverse, I used your EFI folder for sandybridge in the PENDRIVE clover folder, and the system is perfect.

I don't know what is causing this, but one possible solution is leave a slave pendrive forever booting the system.
:help
Post Reply

Return to “Hardware”