-->Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar
-->Installation/Post Installation Tutorial [Local Link Removed for Guests]
-->Useful Links [Local Link Removed for Guests]
-->Olarila Images - Updated images [Local Link Removed for Guests]
-->Guides and Tutorials [Local Link Removed for Guests]
-->Clover Folder for All Chipsets [Local Link Removed for Guests]
-->DSDT Patch Requests [Local Link Removed for Guests]

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

mbrogan30
Posts: 14
Joined: 01 Nov 2018, 22:16
CPU: i8400
Motherboard: h310m-hdv
GPU: hd630

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by mbrogan30 » 07 Nov 2018, 04:37

I have the fakesmc installed and now I am having ACPI ERROR METHOD PARSE EXECUTION FAILURE. Can you please assist with this?
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14531
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by MaLd0n » 07 Nov 2018, 13:05

mbrogan30, download Olarila Mojave 10.14.1
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
mbrogan30
Posts: 14
Joined: 01 Nov 2018, 22:16
CPU: i8400
Motherboard: h310m-hdv
GPU: hd630

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by mbrogan30 » 08 Nov 2018, 00:24

I will give it a shot. Thanks
mbrogan30
Posts: 14
Joined: 01 Nov 2018, 22:16
CPU: i8400
Motherboard: h310m-hdv
GPU: hd630

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by mbrogan30 » 08 Nov 2018, 02:26

This is where I am at with Mojave. I appreciate your help.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14531
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by MaLd0n » 08 Nov 2018, 13:14

mbrogan30,
CLOVER.zip
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
mbrogan30
Posts: 14
Joined: 01 Nov 2018, 22:16
CPU: i8400
Motherboard: h310m-hdv
GPU: hd630

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by mbrogan30 » 08 Nov 2018, 22:30

I removed the other clover folder and replaced it with the zip. This is what I am getting now. Do you think it's a bios setting error? I have changed every setting available on my motherboard.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14531
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by MaLd0n » 09 Nov 2018, 00:10

mbrogan30, update bios and use load optimal default, try again
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
mbrogan30
Posts: 14
Joined: 01 Nov 2018, 22:16
CPU: i8400
Motherboard: h310m-hdv
GPU: hd630

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by mbrogan30 » 09 Nov 2018, 00:42

I reset the bios and tried it without making any changes and it still will not boot the usb. I changed the bios settings back to settings advised and tried it again. It has error no nvram variable.

Added in 2 minutes 34 seconds:
I have seen a few people claiming to install hackintosh on this motherboard but, I can't find any proof of it. Maybe I should just purchase another motherboard? I have had hackintosh for a long time and never had this problem. I am thankful for people like you to help out. Thanks for what you do.

Added in 3 minutes 40 seconds:
Donated you a beer! Cheers
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14531
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by MaLd0n » 09 Nov 2018, 00:58

mbrogan30, try
CLOVER.zip
if don't work, use npci=0x2000
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
mbrogan30
Posts: 14
Joined: 01 Nov 2018, 22:16
CPU: i8400
Motherboard: h310m-hdv
GPU: hd630

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by mbrogan30 » 09 Nov 2018, 01:28

Clover didn't work. I edited plist and tried. Here are the options preselected. What should have a check mark on it?

Added in 1 minute 47 seconds:
results are here. Thanks
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14531
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by MaLd0n » 09 Nov 2018, 01:53

mbrogan30, strange
try to create a new USB Stick
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
mbrogan30
Posts: 14
Joined: 01 Nov 2018, 22:16
CPU: i8400
Motherboard: h310m-hdv
GPU: hd630

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by mbrogan30 » 11 Nov 2018, 19:12

I created a new usb and used your clover folder. It gives me the same results. No NVRAM. Any more ideas. I noticed on insanely mac someone had a motherboard like mine. You assisted them with their files. I'm not sure what I'm doing wrong. I am currently on Mojave on my other machine without any issues. Thanks for your help.
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14531
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by MaLd0n » 12 Nov 2018, 00:41

mbrogan30, for NVRAM u need a EmuVariableUefi-64.efi and OsxAptioFixDrv-64.efi

try with -x for disable some things
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
mbrogan30
Posts: 14
Joined: 01 Nov 2018, 22:16
CPU: i8400
Motherboard: h310m-hdv
GPU: hd630

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by mbrogan30 » 12 Nov 2018, 03:10

Making progress. I downgraded the bios. It apparently won't work with the 3.30 bios. I downgraded to the 3.0. It now loads until its time for the apple logo and then it goes to a black screen. Any advice?

Added in 2 minutes 2 seconds:
It goes black right after it says DMOS has arrived
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14531
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by MaLd0n » 12 Nov 2018, 11:59

mbrogan30, is a video problem, uncheck InjectIntel or use -x
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
mbrogan30
Posts: 14
Joined: 01 Nov 2018, 22:16
CPU: i8400
Motherboard: h310m-hdv
GPU: hd630

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by mbrogan30 » 13 Nov 2018, 01:22

Good news I have managed to install Mojave. The only way I can boot is with the HDMI cable and DVI cable both hook up. Some how its transfering from HDMI to DVI during boot. When it does boot it is very glitchy. Any advice please?
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14531
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by MaLd0n » 13 Nov 2018, 01:28

mbrogan30, for video solution need check here
[External Link Removed for Guests]
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
mbrogan30
Posts: 14
Joined: 01 Nov 2018, 22:16
CPU: i8400
Motherboard: h310m-hdv
GPU: hd630

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by mbrogan30 » 13 Nov 2018, 04:45

Could you take a look at this? I have tried and still only have 7mb memory. Thanks
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14531
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by MaLd0n » 13 Nov 2018, 12:06

mbrogan30, try
CLOVER.zip
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
kpereira
Posts: 5
Joined: 29 Sep 2018, 02:11
CPU: i3-8100
Motherboard: Gigabyte H310 D3
GPU: Intel UHD Graphics 630
Contact:

Olarila Hackintosh Build - Cost Benefit

Post by kpereira » 24 Dec 2018, 12:48

Hi @MaLd0n!
I have almost the same setup(my mobo is a gigabyte h310 d3) and can not get the graphical acceleration working :c

Do you have an EFI that could help me?

Thanks a lot!
Post Reply

Return to “Olarila Hack Build”