-->Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar
-->Installation/Post Installation Tutorial [Local Link Removed for Guests]
-->Useful Links [Local Link Removed for Guests]
-->Olarila Images - Updated images [Local Link Removed for Guests]
-->Guides and Tutorials [Local Link Removed for Guests]
-->Clover Folder for All Chipsets [Local Link Removed for Guests]
-->DSDT Patch Requests [Local Link Removed for Guests]

Hackintosh Tutorial - Sierra / HighSierra / Mojave / Catalina em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20 e 30

Post Reply
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 16169
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by MaLd0n » 10 Mar 2018, 14:22

olivier wrote:This time files can't be uploaded... Any idea?
here
[External Link Removed for Guests]
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
olivier
Posts: 14
Joined: 06 Mar 2018, 20:31
CPU: 2xXeon E5 2670
Motherboard: HP Z620 C602
GPU: Quadro 400

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by olivier » 10 Mar 2018, 15:48

CLOVER-HPZ620-sierra.zip
[External Link Removed for Guests]
Send me mac-pro-de-olivier.home.zip
[External Link Removed for Guests]
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 16169
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by MaLd0n » 10 Mar 2018, 16:09

olivier wrote:CLOVER-HPZ620-sierra.zip
[External Link Removed for Guests]
Send me mac-pro-de-olivier.home.zip
[External Link Removed for Guests]
Replace full folder, reboot and send me new dumps
CLOVER.zip
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
olivier
Posts: 14
Joined: 06 Mar 2018, 20:31
CPU: 2xXeon E5 2670
Motherboard: HP Z620 C602
GPU: Quadro 400

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by olivier » 10 Mar 2018, 16:57

Video is now perfect! Thank you Master.

Concerning CPU detection, is there anything else to do? (it is shown 2 x 2,59GHz unknown)

Do you think there could be a solution for USB3.0 to work?

Here is the new send me file:

Send me Mac-Pro-de-Olivier.zip
[External Link Removed for Guests]
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 16169
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by MaLd0n » 10 Mar 2018, 17:43

olivier wrote:Video is now perfect! Thank you Master.

Concerning CPU detection, is there anything else to do? (it is shown 2 x 2,59GHz unknown)

Do you think there could be a solution for USB3.0 to work?

Here is the new send me file:

Send me Mac-Pro-de-Olivier.zip
[External Link Removed for Guests]
replace, reboot, new dumps
CLOVER.zip
Audio work?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
olivier
Posts: 14
Joined: 06 Mar 2018, 20:31
CPU: 2xXeon E5 2670
Motherboard: HP Z620 C602
GPU: Quadro 400

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by olivier » 10 Mar 2018, 18:30

Thank you MaLdOn!

Now audio and lan work perfectly.

SAS Hdds are show "orange".

CPU is always shown as "unknown"... Don't know if it has any effect on performances.

Still no USB 3,0 ports, but I think that the problem is still unsolved.

New dumps here:
Send me mac-pro-de-olivier-1.home.zip
[External Link Removed for Guests]
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 16169
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by MaLd0n » 10 Mar 2018, 18:55

olivier wrote:Thank you MaLdOn!

Now audio and lan work perfectly.

SAS Hdds are show "orange".

CPU is always shown as "unknown"... Don't know if it has any effect on performances.

Still no USB 3,0 ports, but I think that the problem is still unsolved.

New dumps here:
Send me mac-pro-de-olivier-1.home.zip
[External Link Removed for Guests]
CLOVER.zip
SAS
idk if work, the kext is not oficial

CPU
open . /System/Library/PrivateFrameworks/AppleSystemInfo.framework/Versions/A/Resources/English.lproj/
post-1077361-0-90385500-1513605414.png
USB3
is load, but with genericxhci kext dont appears in system profiler, but work in some cases

we need solve Power Management now
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
olivier
Posts: 14
Joined: 06 Mar 2018, 20:31
CPU: 2xXeon E5 2670
Motherboard: HP Z620 C602
GPU: Quadro 400

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by olivier » 10 Mar 2018, 20:22

Exact, USB 3.0 do not appear but are fully functionnal!

Concerning, CPU, I don't have such a text file (plist) in the directory you mentioned.
It is not written the same way (it's a block text)
What should I do then?

SAS Drive is still orange (?)

You are making miracles :-) thank you MaLdOn :-)
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 16169
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by MaLd0n » 10 Mar 2018, 21:02

olivier wrote:Exact, USB 3.0 do not appear but are fully functionnal!

Concerning, CPU, I don't have such a text file (plist) in the directory you mentioned.
It is not written the same way (it's a block text)
What should I do then?

SAS Drive is still orange (?)

You are making miracles :-) thank you MaLdOn :-)
CPU
run in terminal
open . /System/Library/PrivateFrameworks/AppleSystemInfo.framework/Versions/A/Resources/English.lproj/
and edit file, if u use system in other Language, need edit correct file

SAS
idk about it, we need check xD
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
olivier
Posts: 14
Joined: 06 Mar 2018, 20:31
CPU: 2xXeon E5 2670
Motherboard: HP Z620 C602
GPU: Quadro 400

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by olivier » 10 Mar 2018, 22:06

It worked for the CPUs ;-)
Thank you again, and let's see later for CPUPM :D :D
Good job MaLdOn!
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 16169
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by MaLd0n » 10 Mar 2018, 22:39

olivier wrote:It worked for the CPUs ;-)
Thank you again, and let's see later for CPUPM :D :D
Good job MaLdOn!
Welcome, bro!
Enjoy!
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
olivier
Posts: 14
Joined: 06 Mar 2018, 20:31
CPU: 2xXeon E5 2670
Motherboard: HP Z620 C602
GPU: Quadro 400

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by olivier » 12 Mar 2018, 22:11

Hi MaLdOn,

I've just added a D-Link DWA547 pic wifi card.
It worked once, but after reboot doesn't work anymore.
Do I need a DSDT patch or a kext?
Thanks again :D
Here is my new dump:
Send me mac-pro-de-olivier-1.home.zip
[External Link Removed for Guests]

Moreover, I am learning how to patch for CPUPM...
I will try. If I have doubts, I will call you :)
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 16169
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by MaLd0n » 12 Mar 2018, 22:14

olivier wrote:Hi MaLdOn,

I've just added a D-Link DWA547 pic wifi card.
It worked once, but after reboot doesn't work anymore.
Do I need a DSDT patch or a kext?
Thanks again :D
Here is my new dump:
Send me mac-pro-de-olivier-1.home.zip
[External Link Removed for Guests]

Moreover, I am learning how to patch for CPUPM...
I will try. If I have doubts, I will call you :)
u need a kext xD
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
olivier
Posts: 14
Joined: 06 Mar 2018, 20:31
CPU: 2xXeon E5 2670
Motherboard: HP Z620 C602
GPU: Quadro 400

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by olivier » 12 Mar 2018, 23:11

OK, I will search tomorrow...
WIFI Airport detected but "no hardware installed"
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 16169
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by MaLd0n » 12 Mar 2018, 23:17

olivier wrote:OK, I will search tomorrow...
WIFI Airport detected but "no hardware installed"
what chipset this card have?
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
olivier
Posts: 14
Joined: 06 Mar 2018, 20:31
CPU: 2xXeon E5 2670
Motherboard: HP Z620 C602
GPU: Quadro 400

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by olivier » 13 Mar 2018, 14:03

Atheros
AR5416-AC1A
T721884. 1C
0739
CHINA

DWA-547A1 REV:A2

It is actually unstable (sometimes works, sometimes not detected, sometimes KP)

;)
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 16169
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by MaLd0n » 13 Mar 2018, 14:28

olivier wrote:Atheros
AR5416-AC1A
T721884. 1C
0739
CHINA

DWA-547A1 REV:A2

It is actually unstable (sometimes works, sometimes not detected, sometimes KP)

;)
use dpci manager and check in PCI LIST
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
diegosantanamelo
Posts: 1
Joined: 19 Mar 2018, 02:21
CPU: Intel Core i7-4510U
Motherboard: Dell Vostro 5470
GPU: Intel HD4400

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by diegosantanamelo » 19 Mar 2018, 02:30

Não consigo baixar a pasta Clover.zip.
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 16169
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20

Post by MaLd0n » 19 Mar 2018, 16:54

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
19 Mar 2018, 02:30
Não consigo baixar a pasta Clover.zip.
tenta novamente, está fazendo download normalmente
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
asapreta
Posts: 61
Joined: 15 Mar 2011, 22:29

Re: Sierra/HighSierra em Mobos séries 5, 6, 7, 8, 9, 10, 20 e 30

Post by asapreta » 25 Mar 2018, 16:48

Pessoal bom dia.

Estou já a um tempo sem instalar nada de Hackintosh.
Eu parei no El Capitain e lembro que o último problema que deu, que foi corrigido na época para a minha máquina foi a forma que eram identificadas as USBs.

Eu tive uns problemas de MoBo mas agora estou com o mesmo setup de antes e quero voltar a atualizar o sistema.
Eu sempre faço um fresh install num HD zerado.

Mas me recordo que passei a optar em não usar um pendrive de boot e fazia numa segunda partição do mesmo HD que eu ia instalar o MacOS, criava essa partição com 16-20 Gb e fazia toda aquela coisa de puxar a pasta do instalador, copiar as outras pastas e tal e colocar o clover nela para dar o boot + o fakesmc e talvez, se nao me engano, o NullPowerManagement.kext.

Li o primeiro post desse tópico e vi que parece que as coisas mudaram, essa imagem Olarila já vem pronta para install precisando colocar o DSDT que será editado pós rodar o RunMe.app e o Clover? Fiquei meio perdido nessa.

Obrigado e continuem o ótimo trabalho.
Post Reply

Return to “Guias de instalação”