-->Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar
-->Installation/Post Installation Tutorial [Local Link Removed for Guests]
-->Useful Links [Local Link Removed for Guests]
-->Olarila Images - Updated images [Local Link Removed for Guests]
-->Guides and Tutorials [Local Link Removed for Guests]
-->Clover Folder for All Chipsets [Local Link Removed for Guests]
-->DSDT Patch Requests [Local Link Removed for Guests]

Ethernet and About this mac not working on High Sierra (10.13.6)

Post Reply
Kaelan
Posts: 3
Joined: 06 Feb 2019, 01:18
CPU: i7-8700k
Motherboard: Asus ROG Strix Z370G
GPU: EVGA GTX 1070 SC Black

Ethernet and About this mac not working on High Sierra (10.13.6)

Post by Kaelan » 17 Jul 2019, 09:18

Hey guys,

to start off, Specs
- Asus z370g mobo
- i7-8700k (base clock)
- EVGA GTX 1070 SC
- Crucial Ballistix Elite 2x8Gb (3000mhz)
- Samsung 970 evo 500Gb nvme drive

Ok so ethernet was up and running about a month ago, then I may have changed something accidentally (but I think I haven't) and got back a couple days ago to no ethernet at all. I have Intel I219v lan port, and have tried moving the Atherose2200ethernet and intelmausiethernet kext to L/E with kextbeast (and running kextutility to clean up afterwards) but has not helped me.

Also, about this mac will not open at all for me. I have not yet had my DSDT patches done, but I have lived without them until now, do I just need DSDT to get that among other little things (brightness control) to work? I had crazy gpu artifacts and random kernel panic related complete freezes, but none of that has been a problem for a while.

Here is the EFI folder, I hope this is everything you may need. I appreciate your time anybody who can help! Thanks heaps, this site is the best!
[External Link Removed for Guests]
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14436
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Ethernet and About this mac not working on High Sierra (10.13.6)

Post by MaLd0n » 17 Jul 2019, 15:55

Kaelan, zip folder before up, drive have a several bugs
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
Kaelan
Posts: 3
Joined: 06 Feb 2019, 01:18
CPU: i7-8700k
Motherboard: Asus ROG Strix Z370G
GPU: EVGA GTX 1070 SC Black

Ethernet and About this mac not working on High Sierra (10.13.6)

Post by Kaelan » 20 Jul 2019, 01:32

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
17 Jul 2019, 15:55
Kaelan, zip folder before up, drive have a several bugs
Sorry MaLd0n, here is the new link [External Link Removed for Guests]

Again, thank you I appreciate your help.
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14436
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Ethernet and About this mac not working on High Sierra (10.13.6)

Post by MaLd0n » 20 Jul 2019, 01:42

Kaelan, replace full efi folder and remove ethernet kexts from l/e or s/l/e
EFI.zip
run in terminal

Code: [Local Link Removed for Guests]

sudo kextcache -i /
reboot and run my app

--Run_Me
[Local Link Removed for Guests]


post files generated in ur desktop here
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
Kaelan
Posts: 3
Joined: 06 Feb 2019, 01:18
CPU: i7-8700k
Motherboard: Asus ROG Strix Z370G
GPU: EVGA GTX 1070 SC Black

Ethernet and About this mac not working on High Sierra (10.13.6)

Post by Kaelan » 20 Jul 2019, 03:36

MaLd0n, thank you very very much, this worked perfectly for ethernet, about this mac still doesn't work but I don't really care haha. I will be sure to give you some money when I next get paid! here is the runme files [External Link Removed for Guests]
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14436
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Ethernet and About this mac not working on High Sierra (10.13.6)

Post by MaLd0n » 20 Jul 2019, 05:03

Kaelan, put in clover/acpi/pached
DSDT.aml.zip
enjoy
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
Post Reply

Return to “High Sierra (10.13)”