-->Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar
-->Installation/Post Installation Tutorial [Local Link Removed for Guests]
-->Useful Links [Local Link Removed for Guests]
-->Olarila Images - Updated images [Local Link Removed for Guests]
-->Guides and Tutorials [Local Link Removed for Guests]
-->Clover Folder for All Chipsets [Local Link Removed for Guests]
-->DSDT Patch Requests [Local Link Removed for Guests]

Crash when connecting an NTFS drive and RunMe stuck

Post Reply
asdfgh00
Posts: 2
Joined: 16 Jul 2019, 08:26
CPU: i5
Motherboard: asus
GPU: ati

Crash when connecting an NTFS drive and RunMe stuck

Post by asdfgh00 » 16 Jul 2019, 15:18

I installed high Sierra on my system, i5 2500k, p67 pro3, ati 6870 and I'm facing this 2 issues:
-RunMe.app gets always stuck on "CPU log" and cannot finish the process.
-If I plug my 1tb ntfs external drive the system freeze BUT if I boot the pc with the drive already plugged in, it works.
I followed the step by step tutorial and I've only added the kext to have the temperature. sensors working with FakeSMC.
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14436
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Crash when connecting an NTFS drive and RunMe stuck

Post by MaLd0n » 16 Jul 2019, 16:05

asdfgh00,
run in terminal, reboot and extract again

Code: [Local Link Removed for Guests]

sudo log erase --all
ntfs use tuxera
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
asdfgh00
Posts: 2
Joined: 16 Jul 2019, 08:26
CPU: i5
Motherboard: asus
GPU: ati

Crash when connecting an NTFS drive and RunMe stuck

Post by asdfgh00 » 16 Jul 2019, 16:11

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
16 Jul 2019, 16:05
ntfs use tuxera
I know that I cannot write on rtfs without texture but I would like to avoid the freeze.
Sorry but I'm new to hackintosh, what should I extract after running that command and reboot?

edit: I've started again RunMe after erasing the logs and reboot but it's still stuck on Cpu log
Post Reply

Return to “High Sierra (10.13)”