🚧 We are currently migrating our forum expirience to another level! Please stay tunned! New forum and more support & features soon! 🚧

👉 Donations via PayPal 💰 [External Link Removed for Guests]👈
👉 Installation/Post Tutorials 👨‍💻 [Local Link Removed for Guests]👈
👉 Useful Links 🔗 [Local Link Removed for Guests]👈
👉 Olarila Latest Images 💿 [Local Link Removed for Guests]👈
👉 Guides & Tutorials 🙋‍♂️ [Local Link Removed for Guests]👈
👉 Clover Folder for All Chipsets 🍀 [Local Link Removed for Guests]👈
👉 DSDT Patch Requests 📦 [Local Link Removed for Guests]👈

🎉 NEW Discord server!

[External Link Removed for Guests]
Invite Link: [External Link Removed for Guests]

Crash when connecting an NTFS drive and RunMe stuck

Post Reply
asdfgh00
Posts: 2
Joined: 16 Jul 2019, 08:26
CPU: i5
Motherboard: asus
GPU: ati

Crash when connecting an NTFS drive and RunMe stuck

Post by asdfgh00 »

I installed high Sierra on my system, i5 2500k, p67 pro3, ati 6870 and I'm facing this 2 issues:
-RunMe.app gets always stuck on "CPU log" and cannot finish the process.
-If I plug my 1tb ntfs external drive the system freeze BUT if I boot the pc with the drive already plugged in, it works.
I followed the step by step tutorial and I've only added the kext to have the temperature. sensors working with FakeSMC.
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 17494
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

Crash when connecting an NTFS drive and RunMe stuck

Post by MaLd0n »

asdfgh00,
run in terminal, reboot and extract again

Code: [Local Link Removed for Guests]

sudo log erase --all
ntfs use tuxera
--Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar

--Problems with Paypal? Check Here [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Useful Links [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Olarila Hackintosh Builds [Local Link Removed for Guests] :guitar

--Donated? Send me one Private Message
asdfgh00
Posts: 2
Joined: 16 Jul 2019, 08:26
CPU: i5
Motherboard: asus
GPU: ati

Crash when connecting an NTFS drive and RunMe stuck

Post by asdfgh00 »

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
16 Jul 2019, 16:05
ntfs use tuxera
I know that I cannot write on rtfs without texture but I would like to avoid the freeze.
Sorry but I'm new to hackintosh, what should I extract after running that command and reboot?

edit: I've started again RunMe after erasing the logs and reboot but it's still stuck on Cpu log
Post Reply

Return to “High Sierra (10.13)”