-->Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar
-->Installation/Post Installation Tutorial [Local Link Removed for Guests]
-->Useful Links [Local Link Removed for Guests]
-->Olarila Images - Updated images [Local Link Removed for Guests]
-->Guides and Tutorials [Local Link Removed for Guests]
-->Clover Folder for All Chipsets [Local Link Removed for Guests]
-->DSDT Patch Requests [Local Link Removed for Guests]

[Solve] Black Screen, no display

Post Reply
losewin
Posts: 17
Joined: 18 Oct 2018, 09:51
CPU: Intel(R) Core i5
Motherboard: Gigabit
GPU: Nvidia GTX 750ti

[Solve] Black Screen, no display

Post by losewin » 02 Sep 2019, 08:22

Hi guys, is there a fix on the black screen?
The issue is the keyboard and mouse are working I guess, because I did tried clicking caps lock and its functioning but there are no dispaly. What could go wrong with this issue?

My guess is, the unit was been unexpectedly shutdown, then after that it only gives me black screen after the loading screen, this might be due to broken nvidia driver

I already have Lilu.kext and Whatevergreen.kext on bootloader
also I booted with flags of kext-dev-mode=1 and a FakeID of 0x0306A0

Added in 56 minutes 45 seconds:
I uninstalled the NVidia Web Drivers and it turns back the display but I don't have Graphics Acceleration
Last edited by losewin on 03 Sep 2019, 09:13, edited 3 times in total.
CPU: Intel Core i5
GPU: Nvidia GTX 750ti
losewin
Posts: 17
Joined: 18 Oct 2018, 09:51
CPU: Intel(R) Core i5
Motherboard: Gigabit
GPU: Nvidia GTX 750ti

Black Screen, no display

Post by losewin » 02 Sep 2019, 11:23

Got fixed the error, I don't know what happened but I just copied my backup EFI folder then back to normal booting.
CPU: Intel Core i5
GPU: Nvidia GTX 750ti
losewin
Posts: 17
Joined: 18 Oct 2018, 09:51
CPU: Intel(R) Core i5
Motherboard: Gigabit
GPU: Nvidia GTX 750ti

[Solve] Black Screen, no display

Post by losewin » 03 Sep 2019, 02:02

No display occurs after I installed brew and node..
How to fix this?
CPU: Intel Core i5
GPU: Nvidia GTX 750ti
losewin
Posts: 17
Joined: 18 Oct 2018, 09:51
CPU: Intel(R) Core i5
Motherboard: Gigabit
GPU: Nvidia GTX 750ti

Black Screen, no display

Post by losewin » 03 Sep 2019, 09:13

I solve the problem by changing the SMSBIOS to iMac14,1 before it was iMac 14,2
CPU: Intel Core i5
GPU: Nvidia GTX 750ti
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14532
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

[Solve] Black Screen, no display

Post by MaLd0n » 03 Sep 2019, 15:17

losewin, ;)
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
Post Reply

Return to “Sierra (10.12)”