-->Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar
-->Installation/Post Installation Tutorial [Local Link Removed for Guests]
-->Useful Links [Local Link Removed for Guests]
-->Olarila Images - Updated images [Local Link Removed for Guests]
-->Guides and Tutorials [Local Link Removed for Guests]
-->Clover Folder for All Chipsets [Local Link Removed for Guests]
-->DSDT Patch Requests [Local Link Removed for Guests]

clover does not show the SSD

Post Reply
elmoyo
Posts: 3
Joined: 14 Feb 2019, 22:08
CPU: .
Motherboard: .
GPU: .

clover does not show the SSD

Post by elmoyo » 16 Feb 2019, 06:26

I followed the instalation guide, and managed to get into the instalation proccess (El Capitan OSX) and get into the reboot after the first part of the instalation.
When. it reboot Clover doesn´t show the SSD where the instalation is, only shows the USB instalation again.
(sorry about my english)

What can I do?

Intel Core i7-3960X CPU @3.30GHz
Motherboard Gigabyte X79-UD5
EVGA GTX 680
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14436
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

clover does not show the SSD

Post by MaLd0n » 16 Feb 2019, 14:52

elmoyo, ahci enable and F12 key for boot
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
elmoyo
Posts: 3
Joined: 14 Feb 2019, 22:08
CPU: .
Motherboard: .
GPU: .

clover does not show the SSD

Post by elmoyo » 16 Feb 2019, 15:29

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
16 Feb 2019, 14:52
elmoyo, ahci enable and F12 key for boot
Done
The first part of the instalation is done, when is the time to reboot, it does but no SSD is show in clover
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14436
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

clover does not show the SSD

Post by MaLd0n » 16 Feb 2019, 15:36

elmoyo, hfs driver in clover64 uefi folder?
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
elmoyo
Posts: 3
Joined: 14 Feb 2019, 22:08
CPU: .
Motherboard: .
GPU: .

clover does not show the SSD

Post by elmoyo » 16 Feb 2019, 16:14

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
16 Feb 2019, 15:36
elmoyo, hfs driver in clover64 uefi folder?
hfsplus works?

Now i tried to install El capitan in a HDD no SSD, same problem

Added in 34 minutes 8 seconds:
Tks for all your answers, problem fixed, it was very simple, just plug the SSD to another slot and that´s it, works!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
MaLd0n
Site Admin
Site Admin
Posts: 14436
Joined: 05 Dec 2010, 19:35
CPU: i9-9900K
Motherboard: GA Z390 M GAMING
GPU: RX 590 8 GB
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Contact:

clover does not show the SSD

Post by MaLd0n » 16 Feb 2019, 18:42

elmoyo, ;)
:guitar[External Link Removed for Guests]:guitar-[Local Link Removed for Guests]:guitar

Problems with Paypal Donate? Check [Local Link Removed for Guests]

-Donated? Send me one PM-
Post Reply

Return to “El Capitan (10.11)”