-->Donations via PayPal [External Link Removed for Guests] :guitar
-->Installation/Post Installation Tutorial [Local Link Removed for Guests]
-->Useful Links [Local Link Removed for Guests]
-->Olarila Images - Updated images [Local Link Removed for Guests]
-->Guides and Tutorials [Local Link Removed for Guests]
-->Clover Folder for All Chipsets [Local Link Removed for Guests]
-->DSDT Patch Requests [Local Link Removed for Guests]

Search found 55 matches

by RandomTech7
14 Nov 2019, 13:40
Forum: Guides and tutorials
Topic: Guide - MSI B360 Gaming Arctic (Catalina)
Replies: 147
Views: 17425

Guide - MSI B360 Gaming Arctic (Catalina)

Thanks for the compliment. Yes, I tried OC on a bootable USB and update it as new releases are available. Pretty sure Clover wont meet its end anytime soon at all. Why? Clover's feature to allow users to drop tables and mod acpi patches in bootloader menu is an advantage for installation and troubl...
by RandomTech7
14 Nov 2019, 12:35
Forum: Guides and tutorials
Topic: Guide - MSI B360 Gaming Arctic (Catalina)
Replies: 147
Views: 17425

Guide - MSI B360 Gaming Arctic (Catalina)

Nice build and guide, I have msi Z390i and everything working fine with clover, but as clover is ending for Hackintosh Im trying to switch to open core but then I lose build in audio.
do you have any plans to switch or try open core?
by RandomTech7
14 Nov 2019, 02:16
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
14 Nov 2019, 00:37
RandomTech7, ur codec from ur mobo just use 1 or 7, work good
for me both not working, its weird I know.. I had same problem with Mojave, maybe I change my msi with gigabyte or asus
by RandomTech7
13 Nov 2019, 23:30
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

RandomTech7 , what layout-id u use? in dsdt have 1, just change nothing work for me :( according to msi website my motherboard use alc892 audio codec. and according to ALC Wikipedia, the alc892 use layout 1, 2, 3, 4, 5, 7, 12, 15, 16, 17, 18, 28, 31, 90, 92, 97, 99.. I tried all ( I changed numbers...
by RandomTech7
13 Nov 2019, 21:33
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
13 Nov 2019, 21:12
RandomTech7, what layout-id u use? in dsdt have 1, just change
ok I will change and report back, thank you
by RandomTech7
13 Nov 2019, 21:01
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
13 Nov 2019, 20:46
RandomTech7, DSDT.aml.zip
I lost build in audio, only hdmi working
by RandomTech7
13 Nov 2019, 20:01
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

RandomTech7 , me efi dont work? https://olarila.com/files/Clover.Folder/EFI%20OpenCore%200.5.3%20Serie%20100.200.300.zip if need add ssdt olarila SSDT-OLARILA.aml.zip after reboot extract send_me for dsdt patch First boot to blackscreen, added agdpmod=pikera in plist then boot ok :D this is runme a...
by RandomTech7
13 Nov 2019, 17:41
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

hi Mald0n, I installed Catalina 10.15.1 (19B88) on my system agin with Clover, is it easy to change to open core? if yes, how can I modify config.plist? is PlistEdit Pro app good for that? Can I copy Clover plist and create new one for open core? iMacPro1,1 smbios msi Z390i Gaming Edge i7 8700K RX 5...
by RandomTech7
12 Nov 2019, 22:31
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
12 Nov 2019, 21:33
RandomTech7, some people use without weg and work good, try a 10.15.2 beta
ok will do :)
by RandomTech7
12 Nov 2019, 21:19
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
12 Nov 2019, 20:00
RandomTech7, remove whatevergreen and try
that also didn't work.. I had my working USB EFI folder backup but even that is not working, no OC no Clover is working now :cry:
I will wait for better WEG might have better support for Navi.
by RandomTech7
12 Nov 2019, 19:51
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
12 Nov 2019, 18:40
RandomTech7, try with -x
not helping :/
by RandomTech7
12 Nov 2019, 17:27
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

RandomTech7 , what about damage? corrupted system? I did something wrong, as was in boot options of OC, I selected "install macOS Catalina" not "external" so it started to installing immediately to SSD and deleted OS from SSD. Now "boot installer from external usb" is giving me glitch, screen is di...
by RandomTech7
12 Nov 2019, 16:25
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
12 Nov 2019, 15:33
RandomTech7, 10.15.1?
yes 10.15.1.. I had it working for couple days with your EfI folder downloaded from Olarila app and agdp=pikera and clover 5097
now I tried OC and all is damaged :oops:
by RandomTech7
12 Nov 2019, 15:13
Forum: Guides and tutorials
Topic: Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3
Replies: 476
Views: 57397

Mojave / Catalina on Mobos Series 100/200/300 with OpenCore 0.5.3

I used this USB installer but my monitor glitch (Samsung TV 4K).

CPU: i7 8700K
GPU: RX 5700 XT
by RandomTech7
28 Aug 2019, 02:26
Forum: Desktop
Topic: AppleHDA Patcher General Discussion
Replies: 139
Views: 11316

AppleHDA Patcher General Discussion

Very useful app! the only problem is I'm losing the subwoofer sound of my laptop, can you please add 2+1 for laptops ?
Realtek alc898 in my case
by RandomTech7
27 Aug 2019, 18:07
Forum: Working Hackintosh - Post your Hackintosh Photos, Screenshots and Benchmarks
Topic: Asus Z390-a
Replies: 7
Views: 1486

Asus Z390-a

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
27 Aug 2019, 15:55
RandomTech7, i am using imac 19,1 as its native for the i9 9900k
i do have it enabled
yes quick sync works an all works great
ah ok, I got confused a bit because GeekBench is reporting iMacPro in the photos.
but iMac 19,1 answers all my questions :)
by RandomTech7
27 Aug 2019, 11:31
Forum: Working Hackintosh - Post your Hackintosh Photos, Screenshots and Benchmarks
Topic: HP Notebook - 15-ay028ca (Touch)
Replies: 3
Views: 530

HP Notebook - 15-ay028ca (Touch)

I have that usb2-crw but I thought is cd player, after sticking a sd card in the sd card reader of my laptop its still nothing happens.
do you managed to make it work, or its only listed as in my case?
by RandomTech7
27 Aug 2019, 11:16
Forum: Working Hackintosh - Post your Hackintosh Photos, Screenshots and Benchmarks
Topic: Asus Z390-a
Replies: 7
Views: 1486

Asus Z390-a

Nice build but have some questions :smoke:
do you need HD630 enabled for iMacPro1,1?
quick sync still works, it doesn't complex the system?
by RandomTech7
22 Aug 2019, 18:47
Forum: Guides and tutorials
Topic: [Guide] Native USB Fix for Desktops - No Injector/Kext Required - SkyLake+
Replies: 120
Views: 7388

[Guide] Native USB Fix - No Injector/Kext Required - SkyLake+

[Local Link Removed for Guests] wrote: [Local Link Removed for Guests]
22 Aug 2019, 17:08
looks good, usb-c in ur case work native, don't need nothing, we just remove unnecessary files
now I got it, thank you
by RandomTech7
22 Aug 2019, 16:06
Forum: Guides and tutorials
Topic: [Guide] Native USB Fix for Desktops - No Injector/Kext Required - SkyLake+
Replies: 120
Views: 7388

[Guide] Native USB Fix - No Injector/Kext Required - SkyLake+

RandomTech7, remove SSDT-PNLF.aml, SSDT-UIAC.aml and SSDT-USBX.aml Remove USBINJECTALL too thank you for making it all-in-one DSDT solution it still not showing under xhc14 in IOReg, its under psxs, not showing in Hackintool usb tab as well. but its working with 5gb speed so its ok for me. 5 photos...

Go to advanced search