olarila.com

Mac OS X x86 - Hackintosh
It is currently 21 Apr 2014, 01:25

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
PostPosted: 17 Dec 2011, 13:47 
Noob

Joined: 17 Dec 2011, 13:32
Posts: 1
Hello zico,

If you do not want to try an alternate Install method,

just google: TPB
once there search for "MacDrive_v._8.0.5.31_Full___Keygen_by_CORE". It's a Windows program.

Be sure to read all comments on both pages, just in case, if the instructions for the download aren't completely understandable.

It's real easy, BTW.

Once installed, Macdrive WILL display you Mac Partition from your Windows Environment, and give you read/write access to your Mac Volume, just like it was another drive.

Please, post, if you decide to go this route, so that others in a similar situation, such as yours, benefit from this.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 20 Dec 2011, 15:06 
Noob

Joined: 20 Dec 2011, 14:51
Posts: 2
Great work! But in my case... I downloaded the image, burn it and after boot i go only to

[PCI configuration begin]

I try everything -v npci=0x2000 , USBBusFix... and so, but not any change noticeable - every time halts on this PCI configuration...

Please help, my machine is Sony VPCEB4J1E
-Intel P6200
-Ati 5470, 512mb
-4GB RAM 1333

Thank you in advance! Greetings from Bulgaria!


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22 Dec 2011, 13:17 
User avatar
Staff

Joined: 24 May 2011, 12:04
Posts: 3405
hello

try to boot

always until solve ati 5470

-v GraphicsEnabler=No

and the other parameters u have try

but GraphicsEnabler=No

viewtopic.php?f=18&t=736

good hack

_________________
PB Easy Note TM 86 - i5 430 M - H55M - Ram - 6 GB - Alc272 - Radeon HD 5470 512 QE/CI
Lenovo G500 - i5 3230m - HM77 - Ram - 8 GB - Conexant audio - HD 4000
My OS X Files - join me at irc.freenode.net/#olarila


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23 Dec 2011, 04:04 
Noob

Joined: 15 Dec 2011, 02:57
Posts: 5
hello,
i have lion installed 10.7.2, sound, nvidia card working but no sleep and the webcam isn't working (it's recognized in system profile but not working in photoboot and facetime).
every time i close the and open it i hit the power button to wake up but it reboot.
every time i hit sleep and hit the power button to wake up it reboot.

can someone help ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23 Dec 2011, 14:14 
Noob

Joined: 20 Dec 2011, 14:51
Posts: 2
artur-pt wrote:
hello

try to boot

always until solve ati 5470

-v GraphicsEnabler=No

and the other parameters u have try

but GraphicsEnabler=No

viewtopic.php?f=18&t=736

good hack


Thank you for your answer! Unfortunately i can't pass the [PCI configuration begin] also with GraphicsEnabler=No. :(((

Any other ides?

Maybe the problem is my CPU - P6200. I don't know what to do :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: 23 Dec 2011, 15:04 
User avatar
iGenius

Joined: 26 Aug 2011, 23:53
Posts: 3766
The boot argument that usually fixes this problem is
Quote:
npci=0x2000 (use if boot stops at "PCI configuration begin")

If it doesn't work for you, I guess you'll have to try another installation method, using IOPCIFamily and AppleACPIPlatform from 10.6.7.

_________________
ASUS N53Jq • CPU: Intel Core i7-740QM 1.73GHz • RAM: 6,0GB • HD: 500GB • GPU: GeForce GT 425M 1GB 1920x1080 • OS: OS X 10.8.4 • Linux Mint 15 • Windows 8


Top
 Profile  
 
PostPosted: 05 Jan 2012, 18:14 
Noob

Joined: 28 Dec 2011, 12:47
Posts: 4
i didnt get the step 9.........pls help me,,,,,,,,,,,,, i have 2 files on desktop 1)mac lion.dmg and the 2)volume mac lion....
plz give me the cmd so that i copy & paste


Top
 Profile  
 
PostPosted: 05 Jan 2012, 18:33 
User avatar
iGenius

Joined: 26 Aug 2011, 23:53
Posts: 3766
If you followed all steps precisely it should work with copy/paste.

Run "mount" in terminal and paste the output here.

You can download this image ready to use, Google "Mac OS X 10.7 Lion bootable DVD for Intel PCs".

_________________
ASUS N53Jq • CPU: Intel Core i7-740QM 1.73GHz • RAM: 6,0GB • HD: 500GB • GPU: GeForce GT 425M 1GB 1920x1080 • OS: OS X 10.8.4 • Linux Mint 15 • Windows 8


Top
 Profile  
 
PostPosted: 13 Jan 2012, 22:28 
Noob

Joined: 13 Jan 2012, 22:17
Posts: 1
I've tried install using your ready made DVD, it works like a charm except for Audio and Wifi.

Sometimes, it crash and says "You need to restart, please press bla blaa.." I've installed those essentials kexts.

I'm tired of inserting cpus=1 GraphicsEnabler=yes USBBusFix=yes
Any other ways to make it auto?

My system are Compaq Presario CQ42-189TX
Intel Core i3-330m 2.13 Ghz
ATI Mobility Radeon HD5430 512MB
320GB Disk and 4GB of Ram

Please help


Top
 Profile  
 
PostPosted: 13 Jan 2012, 23:13 
User avatar
Staff

Joined: 24 May 2011, 12:04
Posts: 3405
hello

try to use chameleon wizard to config u org.chameleon.boot.plist


http://www.insanelymac.com/forum/index. ... pic=257464

good hack

_________________
PB Easy Note TM 86 - i5 430 M - H55M - Ram - 6 GB - Alc272 - Radeon HD 5470 512 QE/CI
Lenovo G500 - i5 3230m - HM77 - Ram - 8 GB - Conexant audio - HD 4000
My OS X Files - join me at irc.freenode.net/#olarila


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group