Mavericks scrambled screen

Re: Mavericks scrambled screen

Postby matuskela » 08 Aug 2015, 15:04

Hi Mendietinha!

I'm using the flag IGPlatformID = 01660003 would it? 1080p HDMI port works but the notebook screen is with artifacts , if I change from 1080p to 720p both work without the artifacts but at 720p , but for this to work I have to go there in the display settings , putting 1080p and return 720p as soon linking it comes with independent video configuration artifacts. Remembering that I am using the original kext AppleIntelFramebufferCapri unedited in Yousemite .
matuskela
 
Posts: 9
Joined: 20 Oct 2014, 16:59
CPU: I7
Motherboard: Lenovo
GPU: HD 4000

Re: Mavericks scrambled screen

Postby mendietinha » 08 Aug 2015, 17:49

no need edits. you have what you have with fb=3. artifacts. must deal with it if you need hdmi.
Se quando viaja faz o que quer, quando viajar, não leve a mulher
.
Core I5 750 12gb 500gb GTX 760(macOS 10.12, macOS 10.12.Xb, Win10)
Pentium 4 3.06 2gb 80gb fx5200 (10.5.8)
iMac G3 400Mhz 512mb Rage 8Mb (10.4.11)

Save OSX86... Don't Let Tony win!
User avatar
mendietinha
Staff
 
Posts: 1187
Joined: 27 Dec 2010, 15:18
CPU: i5 750
Motherboard: Intel
GPU: GTX760

Re: Mavericks scrambled screen

Postby matuskela » 08 Aug 2015, 20:06

mendietinha wrote:no need edits. you have what you have with fb=3. artifacts. must deal with it if you need hdmi.



When you say "FB = 3" means a specific flag ? Do these artifacts may damage the video or the board over time ?
matuskela
 
Posts: 9
Joined: 20 Oct 2014, 16:59
CPU: I7
Motherboard: Lenovo
GPU: HD 4000

Re: Mavericks scrambled screen

Postby MarceloMustaine » 08 Aug 2015, 21:57

matuskela wrote:
mendietinha wrote:no need edits. you have what you have with fb=3. artifacts. must deal with it if you need hdmi.



When you say "FB = 3" means a specific flag ? Do these artifacts may damage the video or the board over time ?



He means IntelCapriFB=3 for the HD4k on chameleon...
User avatar
MarceloMustaine
Geek
 
Posts: 159
Joined: 26 May 2013, 17:48
CPU: Intel(R) Core(TM) i3-4130 CPU
Motherboard: Gigabyte GA-H81M-H
GPU: Nvidia GTX750

Re: Mavericks scrambled screen

Postby matuskela » 14 Aug 2015, 15:56

There is a problem of damaging the graphics card in notebook using with the artifacts ? For the hdmi port will not be with the artifacts and the notebook screen I'll close and work with only the TV to HDMI . It can damage something the being with artifacts on display closed ?
matuskela
 
Posts: 9
Joined: 20 Oct 2014, 16:59
CPU: I7
Motherboard: Lenovo
GPU: HD 4000

Previous

Return to Mavericks (10.9)

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest